Connect with us

Amazon quiz

Amazon MI Week Quiz Answer win Mi travel Backpack

amazon quiz today answers

Amazon MI Week Quiz Answer win Mi travel Backpack

Amazon Quiz contest starts at 8 am and ends at 12 pm. You can see a banner on the home screen. Click on the image and check the answers on this page.

Every day there’ll be different prizes and also the Amazon quiz Winners are declared by the month finish. As we all know nearly 50k to 1 lakh people play this quiz daily.

but there will be only one winner Try your luck you’ll be the lucky winner.

How to Join Amazon Quiz?

  • Download the Amazon App from Plat store or Apple Store.
  • Open and then sign in to the Amazon account
  • Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon MI Week Quiz win travel backpack ” Banner, Tap On It.
  • Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.
  • Then your quiz will be started and will prizes.

Amazon MI Week Quiz Answer

More Quiz: Amazon Quiz Answers till 15 august Win Exciting Prizes

More Quiz: Cadbury oreo amazon quiz answers

Amazon Quiz

“More Quiz”

Amazon MI Week Quiz Answer win Mi travel Backpack

 

Q1 – Which Country Would You Find The Following: Machu Pichu, Sacred Valley, And Colca Canyon?

Ans – Peru

Q2 – What Is The Capital Of Austria?

Ans – Vienna

Q3 – Which Of The Following Is A Feature Of The Mi Travel Backpack?

Ans – All Of The Above

Q4 – Who Is The Author Of ‘Around The World In 80 Days?

Ans – Jules Verne

Q5 – If You Were Taking A Trip Down The Amazon River, Which Of These Countries Will You NOT Pass-Through?

Ans – Mexico

 

Amazon Quiz Today Answer 25 July Win ₹10000 

Q1: Which banking institution commenced its operations from the 1st of April 1935?

Ans: Reserve Bank of India

Q2: Kangana Ranaut and Rajkumar Rao have teamed up for a new film and the trailer was released recently. What is the name of the film?

Ans: Judgemental Hai Kya

Q3: Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?

Ans: Indus

Q4: With the length of its wings reaching nearly 12 feet, which bird has the largest wingspan of any living bird species?

Ans: Wandering albatross

Q5: Which one of this Indian movie is inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa?

Ans: Taare Zameen Par

 

Amazon Quiz Today 24 July Win Vivo V15 Pro

Q1. What was author Mark Twain’s real name?

Ans. Samuel Langhorne Clemens

Q2. Bihu is a harvest festival that is celebrated thrice in a year. In which state of India does this festival originate?

Ans. Assam

Q3. In the newest Marvel film, Spiderman: Far from home, what is the name of the supervillain who has mind-manipulating powers?

Ans. Mysterio

Q4. India has won 2 ODI Cricket World Cups so far – once in 1983, and the second in 2011. Who did they play the finals against in 2011?

Ans. Sri Lanka

Q5. The Halley’s comet orbits the sun every 75-76 years. When will it be visible next from earth?

Ans. 2061

More Quiz: Amazon Quiz Answers till 15 august Win Exciting Prizes

Amazon Quiz Today 23 July win JBL Flip Speaker

Q1. Which of these actors played on-screen father to their real father?

Ans- Abhishek Bachchan

Q2. Which cricketer recently broke Sachin Tendulkar’s 27-year-old record of being the youngest player to score 80+ runs in World Cup history?

Ans-  Ikram Ali Khil

Q3. Taekwondo fighter Farabi Davletchin posted a trick on 25th June which then was tried by many Hollywood and Bollywood actors. Which viral challenge is this referring to?

Ans- Bottle cap challenge

Q4. In the Jungle Book, written by Rudyard Kipling, what is the name of the panther who befriends Mowgli?

Ans-  Bagheera

Q5. Jayasimha Ravirala currently holds the Guinness World Record for which of these?

Ans- Most hugs were given in one hour by an individual

Amazon MI Week Quiz Answer

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Amazon quiz

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Exciting Prizes 

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Exciting Prizes 

Amazon Quiz contest starts at 8 am and ends at 12 pm. You can see a banner on the home screen. Click on the image and check the answers on this page.

Every day there’ll be different prizes and also the Amazon quiz Winners are declared by the month finish. As we all know nearly 50k to 1 lakh people play this quiz daily.

but there will be only one winner Try your luck you’ll be the lucky winner.

How to Join Amazon Quiz?

  • Download the Amazon App from Plat store or Apple Store.
  • Open and then sign in to the Amazon account
  • Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz Today Answers 23 August win Canon EOS DSLR Camera”  Banner, Tap On It.
  • Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.
  • Then your quiz will be started and will prizes.

 

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Vivo U10 Smartphone

Q1– Which Of These Phrases Is Associated With The Vivo U10?

Ans– UnstoppableU

Q2 – The Vivo U10 Comes With An 18W Fast Charger – Which Can Deliver Up To _____ Of Talk-Time In 10 Minutes Of Charging.

Ans – 4.5 Hours

Q3 – Which Of These Celebrities Is Associated With The Vivo S1?

Ans – Sara Ali Khan

Q4 – Vivo U10 Is Powered By A Qualcomm Snapdragon Processor. True Or False?

Ans – True

Q5 – When Will The Vivo U10 Be Available For Sale On Amazon.In?

Ans – 24th September

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Bose Frames Audio Sunglasses

Q1 – Bose recently launched ‘Bose Frames’ also known as ‘Sunglasses with a soundtrack’ because these sunglasses come with ____. Fill in the blanks.

Ans – Built-In Bose Speakers

Q2 – Bose Frames comes in 2 variants. What are these called?

Ans – Alto And Rondo

Q3 – Which of these colors is NOT available in Bose Frames Lens collection?

Ans – Neon Purple

Q4 – Bose Frames give a personalized audio experience by directing sound towards the user and away from others. True or false?

Ans – True

Q5 – Bose Frames give a personalized audio experience by directing sound towards the user and away from others. True or false?

Ans – Gypsum Plaster

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Sanyo Kaizen Series 43′ 4K LED TV

Q1 – What does the term ‘Sanyo’ mean in Japanese?

Ans – Three Oceans

Q2 – Incorporated in 1949, which country is Sanyo headquartered in?

Ans – Japan

Q3 – Which of these phrases is associated with the newly launched Sanyo Kaizen series?

Ans – Change For Better

Q4 – Which one of these is a feature in the new Sanyo Kaizen series?

Ans – All Of The Above

Q5 – How many service centers do Sanyo have in India?

Ans – 450+

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Rs 20000 Pay Balance

Q1 – ‘No Cost EMI’ Is An EMI Offer In Which You Pay Just The Product Price, Equally Divided Over Monthly Installments. Using Which Of These Payment Method You Can NOT Avail ‘No Cost EMI’ During The Great Indian Festival Sale?

Ans – Gold Coins

Q2 – No Cost EMI Come With ‘Zero Effective Interest’, I.E. Any Interest Charged By The Bank On EMI Is Given As An Upfront Discount On Amazon.

Ans – True

Q3 – During The Great Indian Festival, No Cost EMI Can Also Be Availed On Purchase Of Multiple Items On Amazon If Your Cart Value Is More Than ______. Fill In The Blanks.

Ans – Rs. 3,000

Q4 – You Can Also Avail No Cost EMI Along With Exchange Offer On Eligible Products

Ans – True

Q5 – What Is The Minimum Order Value Required For Availing No Cost EMI With Bajaj Finserv EMI Card?

Ans – Rs 4,500

Amazon Quiz  Answers Till 30 September Win Samsung Galaxy M30s

Q1 – What Is The Capacity Of The Battery On Samsung Galaxy M30s?

Ans – 6000 MaAh0

Q2 – How Many Rear Cameras Does The Samsung Galaxy M30s Have?

Ans – 3

Q3 – What Is The Screen Panel Used On Samsung Galaxy M30s Display?

Ans – Super AMOLED

Q4 – Which Of These Phrases Is Associated With The Samsung Galaxy M30s?

Ans – Go Monster

Q5 – Which Of The Following Is A Part Of The Samsung Galaxy M Series?

Ans – All Of The Above

 

Continue Reading

123

Trending