Connect with us

Amazon quiz

Amazon Quiz Answers Fittify Win 10,000

Amazon Quiz today

Amazon Quiz Answers Fittify Win 10,000

Amazon Quiz contest starts at 8 am and ends at 12 pm. You can see a banner on the home screen. Click on the image and check the answers on this page.

Every day there’ll be different prizes and also the Amazon quiz Winners are declared by the month finish. As we all know nearly 50k to 1 lakh people play this quiz daily.

but there will be only one winner Try your luck you’ll be the lucky winner.

How to Join Amazon Quiz?

  • Download the Amazon App from Plat store or Apple Store.
  • Open and then sign in to the Amazon account
  • Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “ Amazon Quiz Answers Fittify Win 10,000″ Banner, Tap On It.
  • Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.
  • Then your quiz will be started and will prizes.

Amazon Quiz Answers 27 July

More Quiz: Amazon Quiz Answers till 15 august Win Exciting Prizes

More Quiz: Cadbury oreo amazon quiz answers

Amazon Quiz

Amazon Quiz Answers Fittify Win 10,000

Q1 – Saffola Recently Launched The Fittify Peanut Butter In Its Saffola Fittify Gourment Range. Which Of These Is True About The Fittify Peanut Butter?

Ans – All Of Above

Q2 – Saffola Fittify Gourmet Peanut Butter Comes In All Of The Below Variants Except?

Ans – Creamy, Sweetened With Refined Sugar

Q3 – The Range Of Fittify Peanut Butters Has Been Curated By Chef ______.

Ans – Kunal Kapoor

Q4 – Saffola Fittify Peanut Butter Is ______. Fill In The Blanks.

Ans – Made With 100% Natural Ingredients

Q5 – Apart From Peanut Butter, Saffolla Fittify Gourment Range Has Other Products As Well. Which Of These Is NOT A Product In This Range?

Ans – Diet Cola

 

More Quiz: Amazon Quiz Answers till 15 august Win Exciting Prizes

Amazon Quiz Answers 27 July Win Armani Watch

Q1 – In Which Year Did Atal Bihari Vajpayee become India’s Prime Minister For First Time?

Ans – 1996

Q2 – Which Batsman Has Scored The Highest Number Of Centuries In A Single World Cup Tournament?

Ans – Rohit Sharma

Q3 – Which Company Has Recently Acquired The American Software Company Red Hat?

Ans – IBM

Q4 – The Movie, Super 30, Starring Hrithik Roshan Is A Biopic Based On Whose Life?

Ans – Anand Kumar

Q5 – The World’s First Public Blockchain Bond ‘Bond-I’ Was Launched By Which International Organization?

Ans – World Bank

 

Amazon Quiz Answers 26 July Win Blaupunkt Speaker

Q1. By what name is Norma Jean Baker more commonly known?

Ans- Marilyn Monroe

Q2. Ethanol has been used as an alternative to petrol in Brazil. Now which company has launched the first Ethanol-based motorcycle in India?

Ans- TVS Motors

Q3. When was World Population Day observed recently?

Ans- 11 July

Q4. Season 2 of Comicstaan has launched on Amazon Prime. Who is the new host alongside Abish Mathew this season?

Ans- urooj ashfaq

Q5. Qila Rai Pithora, built by Tomar Rajputs is located in which among the following cities?

Ans- New Delhi

 

Amazon Quiz Today Answer 25 July Win ₹10000 

Q1: Which banking institution commenced its operations from the 1st of April 1935?

Ans: Reserve Bank of India

Q2: Kangana Ranaut and Rajkumar Rao have teamed up for a new film and the trailer was released recently. What is the name of the film?

Ans: Judgemental Hai Kya

Q3: Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?

Ans: Indus

Q4: With the length of its wings reaching nearly 12 feet, which bird has the largest wingspan of any living bird species?

Ans: Wandering albatross

Q5: Which one of this Indian movie is inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa?

Ans : Taare Zameen Par

 

More Quiz: Amazon Quiz Answers till 15 august Win Exciting Prizes

More Quiz: Cadbury oreo amazon quiz answers

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Amazon quiz

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Exciting Prizes 

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Exciting Prizes 

Amazon Quiz contest starts at 8 am and ends at 12 pm. You can see a banner on the home screen. Click on the image and check the answers on this page.

Every day there’ll be different prizes and also the Amazon quiz Winners are declared by the month finish. As we all know nearly 50k to 1 lakh people play this quiz daily.

but there will be only one winner Try your luck you’ll be the lucky winner.

How to Join Amazon Quiz?

  • Download the Amazon App from Plat store or Apple Store.
  • Open and then sign in to the Amazon account
  • Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz Today Answers 23 August win Canon EOS DSLR Camera”  Banner, Tap On It.
  • Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.
  • Then your quiz will be started and will prizes.

 

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Vivo U10 Smartphone

Q1– Which Of These Phrases Is Associated With The Vivo U10?

Ans– UnstoppableU

Q2 – The Vivo U10 Comes With An 18W Fast Charger – Which Can Deliver Up To _____ Of Talk-Time In 10 Minutes Of Charging.

Ans – 4.5 Hours

Q3 – Which Of These Celebrities Is Associated With The Vivo S1?

Ans – Sara Ali Khan

Q4 – Vivo U10 Is Powered By A Qualcomm Snapdragon Processor. True Or False?

Ans – True

Q5 – When Will The Vivo U10 Be Available For Sale On Amazon.In?

Ans – 24th September

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Bose Frames Audio Sunglasses

Q1 – Bose recently launched ‘Bose Frames’ also known as ‘Sunglasses with a soundtrack’ because these sunglasses come with ____. Fill in the blanks.

Ans – Built-In Bose Speakers

Q2 – Bose Frames comes in 2 variants. What are these called?

Ans – Alto And Rondo

Q3 – Which of these colors is NOT available in Bose Frames Lens collection?

Ans – Neon Purple

Q4 – Bose Frames give a personalized audio experience by directing sound towards the user and away from others. True or false?

Ans – True

Q5 – Bose Frames give a personalized audio experience by directing sound towards the user and away from others. True or false?

Ans – Gypsum Plaster

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Sanyo Kaizen Series 43′ 4K LED TV

Q1 – What does the term ‘Sanyo’ mean in Japanese?

Ans – Three Oceans

Q2 – Incorporated in 1949, which country is Sanyo headquartered in?

Ans – Japan

Q3 – Which of these phrases is associated with the newly launched Sanyo Kaizen series?

Ans – Change For Better

Q4 – Which one of these is a feature in the new Sanyo Kaizen series?

Ans – All Of The Above

Q5 – How many service centers do Sanyo have in India?

Ans – 450+

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Rs 20000 Pay Balance

Q1 – ‘No Cost EMI’ Is An EMI Offer In Which You Pay Just The Product Price, Equally Divided Over Monthly Installments. Using Which Of These Payment Method You Can NOT Avail ‘No Cost EMI’ During The Great Indian Festival Sale?

Ans – Gold Coins

Q2 – No Cost EMI Come With ‘Zero Effective Interest’, I.E. Any Interest Charged By The Bank On EMI Is Given As An Upfront Discount On Amazon.

Ans – True

Q3 – During The Great Indian Festival, No Cost EMI Can Also Be Availed On Purchase Of Multiple Items On Amazon If Your Cart Value Is More Than ______. Fill In The Blanks.

Ans – Rs. 3,000

Q4 – You Can Also Avail No Cost EMI Along With Exchange Offer On Eligible Products

Ans – True

Q5 – What Is The Minimum Order Value Required For Availing No Cost EMI With Bajaj Finserv EMI Card?

Ans – Rs 4,500

Amazon Quiz  Answers Till 30 September Win Samsung Galaxy M30s

Q1 – What Is The Capacity Of The Battery On Samsung Galaxy M30s?

Ans – 6000 MaAh0

Q2 – How Many Rear Cameras Does The Samsung Galaxy M30s Have?

Ans – 3

Q3 – What Is The Screen Panel Used On Samsung Galaxy M30s Display?

Ans – Super AMOLED

Q4 – Which Of These Phrases Is Associated With The Samsung Galaxy M30s?

Ans – Go Monster

Q5 – Which Of The Following Is A Part Of The Samsung Galaxy M Series?

Ans – All Of The Above

 

Continue Reading

123

Trending