Connect with us

Amazon quiz

Amazon Quiz Answers till 15 august Win Exciting Prizes

amazon quiz

Amazon Quiz Answers till 15 august Win Exciting Prizes

Amazon Quiz contest starts at 8 am and ends at 12 pm. You can see a banner on the home screen. Click on the image and check the answers on this page.

Every day there’ll be different prizes and also the Amazon quiz Winners are declared by the month finish. As we all know nearly 50k to 1 lakh people play this quiz daily.

but there will be only one winner Try your luck you’ll be the lucky winner.

How to Join Amazon Quiz?

  • Download the Amazon App from Plat store or Apple Store.
  • Open and then sign in to the Amazon account
  • Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 17 July” Banner, Tap On It.
  • Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.
  • Then your quiz will be started and will prizes.

Amazon Quiz

 

[More Amazon Quiz Answers]

[Till 28th July] Amazon Quiz and win Mi Travel Backpack Edition Quiz Answers

Q1: Which country would you find the following: Machu Pichu, Sacred Valley, and Colca Canyon?
Ans: Peru

Q2: What is the capital of Austria?
Ans: Vienna

Q3: Which of the following is a feature of the Mi Travel Backpack?
Ans: All of the above

Q4: Who is the author of ‘Around the world in 80 days?’
Ans: Jules Verne

Q5: If you were taking a trip down the Amazon river, which of these countries will you NOT pass through?
Ans: Mexico

Also Read: Amazon Quiz Today 23 July win JBL Flip Speaker

Also Read: Amazon Quiz Today 21 July win iPhone XR

[Till 28th July] Amazon Quiz Answers and win Mi Band 3

 

Q1: The current version of Android is Android 9 _____. Fill in the blanks.
Ans: Pie

Q2: Who of the following is NOT a founder of Facebook?
Ans: Steve Jobs

Q3: Which of these celebrities tied up with Xiaomi to launch a special edition of the Mi Band?
Ans: Hrithik Roshan

Q4: What is the base material from which a microprocessor chip is made?
Ans: Silicon

Q5: Which of these companies specializes in developing self-driving cars?
Ans: Tesla

[Till 28th July] MI Photography Edition Amazon Quiz Answers and win Win Redmi Y3

 

Q1) What is a selfie with a group of people popularly called?
Ans – Groupfie

Q2) What is the resolution of the selfie camera on the Redmi Y3 smartphone?
Ans – 32 MP

Q3) ____ is the opening of a camera lens’ diaphragm through which light passes
Ans – Aperture

Q4) Which of the following is a camera manufacturing brand?
Ans – All of the above

Q5) ISO in-camera settings stands for International Organization of Standardizations
Ans – TRUE

 

[Till 14th August] Amazon Sennheiser Quiz Answers Win Sennheiser Momentum Headphone

 

Q1. Which of these you can do on the Sennheiser Momentum Free SE headphones?
Ans. All Of the Above

Q2. All Sennheiser headphones come with a compatible app for your smartphone using which you can personalize your audio. What is this app called?
Ans. Capture

Q3. The Sennheiser Momentum HD 599 SE headphones are compatible with which of these devices?
Ans. All Of the Above

Q4. All Sennheiser headphones come with a 2-year warranty against manufacturing defects.
Ans. True

Q5. Using which technology does the Sennheiser Momentum Free SE connect your music device?
Ans. Bluetooth 4.2

 

[Till 15th August] Amazon Fittify Quiz Answers Win Rs 10000 Amazon Pay Balance

Q1: Saffola recently launched the Fittify peanut butter in its Saffola Fittify gourmet range. Which of these is true about the Fittify peanut butter?
Ans: All of Above

Q2: Saffola Fittify Gourmet Peanut Butter comes in all of the below variants except?
Ans: Creamy, sweetened with refined sugar

Q3: The range of Fittify Peanut Butters has been curated by Chef ______.
Ans: Kunal Kapoor

Q4: Saffola Fittify Peanut Butter is ______. Fill in the blanks.
Ans: Made with 100% natural ingredients

Q5: Apart from peanut butter, the Saffolla Fittify gourmet range has other products as well. Which of these is NOT a product in this range?
Ans: Diet cola

 

[Till 15th Aug] Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers Win Oppo F11 Pro Smartphone

Q1. Which of these is a color OPPO F11 Pro is available in? Hint – This is the latest color variant launched for the F11 Pro.
Ans. Waterfall Grey

Q2. Oppo F11 Pro is available in which of these storage variants?
Ans. 128GB

Q3. Which of these is a feature of the OPPO F11 Pro?
Ans. All Of the Above

Q4. What is the front selfie camera of OPPO F11 Pro called?
Ans. Rising Camera

Q5. What is the screen size of OPPO F11 Pro?
Ans. 6.5 Inches

 

[Till 15th Aug] Amazon Cadbury Oreo Quiz Answers Win Rs 20000 as Amazon Pay balance

 

Q1. The limited-edition Oreo music box will be launching this Prime Day on which you can play music with an Oreo cookie. What is it called?
Ans. Oreo Stereo

Q2. The Oreo Stereo box comes with 7-packs of Oreo cookies. How many flavors do you get in one box?
Ans. 4

Q3. The song on the Oreo stereo music box changes with every bite of the cookie.
Ans. True

Q4. Apart from playing music, you can also _____ on the Oreo Stereo music box using an Oreo cookie. Fill in the blanks.
Ans. Record a Personal Message

Q5. The first Oreo cookie was sold more than a 100 years ago. True or false?
Ans. True

 

[Till 1st Aug] Amazon Cricket Quiz Answers Win Bose Headphones

Q1. In the context of cricket, what does LBW stand for?
Ans. Leg before wicket

Q2. As per the laws of cricket, when can a ‘lost ball’ be called?
Ans. When the ball cannot be recovered without outside assistance

Q3. The Indian cricket team played its first T20 International match in 2006. Who was the India team captain?
Ans. Virender Sehwag

Q4. There’s a complicated method for determining the winner if a match is stopped by rain. What is it called?
Ans. Duckworth–Lewis–Stern method

Q5. Which of these is NOT a field position in cricket?
Ans. Short put

 

Also Read: Amazon Quiz Today 23 July win JBL Flip Speaker

Also Read: Amazon Quiz Today 21 July win iPhone XR

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Amazon quiz

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Exciting Prizes 

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Exciting Prizes 

Amazon Quiz contest starts at 8 am and ends at 12 pm. You can see a banner on the home screen. Click on the image and check the answers on this page.

Every day there’ll be different prizes and also the Amazon quiz Winners are declared by the month finish. As we all know nearly 50k to 1 lakh people play this quiz daily.

but there will be only one winner Try your luck you’ll be the lucky winner.

How to Join Amazon Quiz?

  • Download the Amazon App from Plat store or Apple Store.
  • Open and then sign in to the Amazon account
  • Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz Today Answers 23 August win Canon EOS DSLR Camera”  Banner, Tap On It.
  • Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.
  • Then your quiz will be started and will prizes.

 

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Vivo U10 Smartphone

Q1– Which Of These Phrases Is Associated With The Vivo U10?

Ans– UnstoppableU

Q2 – The Vivo U10 Comes With An 18W Fast Charger – Which Can Deliver Up To _____ Of Talk-Time In 10 Minutes Of Charging.

Ans – 4.5 Hours

Q3 – Which Of These Celebrities Is Associated With The Vivo S1?

Ans – Sara Ali Khan

Q4 – Vivo U10 Is Powered By A Qualcomm Snapdragon Processor. True Or False?

Ans – True

Q5 – When Will The Vivo U10 Be Available For Sale On Amazon.In?

Ans – 24th September

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Bose Frames Audio Sunglasses

Q1 – Bose recently launched ‘Bose Frames’ also known as ‘Sunglasses with a soundtrack’ because these sunglasses come with ____. Fill in the blanks.

Ans – Built-In Bose Speakers

Q2 – Bose Frames comes in 2 variants. What are these called?

Ans – Alto And Rondo

Q3 – Which of these colors is NOT available in Bose Frames Lens collection?

Ans – Neon Purple

Q4 – Bose Frames give a personalized audio experience by directing sound towards the user and away from others. True or false?

Ans – True

Q5 – Bose Frames give a personalized audio experience by directing sound towards the user and away from others. True or false?

Ans – Gypsum Plaster

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Sanyo Kaizen Series 43′ 4K LED TV

Q1 – What does the term ‘Sanyo’ mean in Japanese?

Ans – Three Oceans

Q2 – Incorporated in 1949, which country is Sanyo headquartered in?

Ans – Japan

Q3 – Which of these phrases is associated with the newly launched Sanyo Kaizen series?

Ans – Change For Better

Q4 – Which one of these is a feature in the new Sanyo Kaizen series?

Ans – All Of The Above

Q5 – How many service centers do Sanyo have in India?

Ans – 450+

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Rs 20000 Pay Balance

Q1 – ‘No Cost EMI’ Is An EMI Offer In Which You Pay Just The Product Price, Equally Divided Over Monthly Installments. Using Which Of These Payment Method You Can NOT Avail ‘No Cost EMI’ During The Great Indian Festival Sale?

Ans – Gold Coins

Q2 – No Cost EMI Come With ‘Zero Effective Interest’, I.E. Any Interest Charged By The Bank On EMI Is Given As An Upfront Discount On Amazon.

Ans – True

Q3 – During The Great Indian Festival, No Cost EMI Can Also Be Availed On Purchase Of Multiple Items On Amazon If Your Cart Value Is More Than ______. Fill In The Blanks.

Ans – Rs. 3,000

Q4 – You Can Also Avail No Cost EMI Along With Exchange Offer On Eligible Products

Ans – True

Q5 – What Is The Minimum Order Value Required For Availing No Cost EMI With Bajaj Finserv EMI Card?

Ans – Rs 4,500

Amazon Quiz  Answers Till 30 September Win Samsung Galaxy M30s

Q1 – What Is The Capacity Of The Battery On Samsung Galaxy M30s?

Ans – 6000 MaAh0

Q2 – How Many Rear Cameras Does The Samsung Galaxy M30s Have?

Ans – 3

Q3 – What Is The Screen Panel Used On Samsung Galaxy M30s Display?

Ans – Super AMOLED

Q4 – Which Of These Phrases Is Associated With The Samsung Galaxy M30s?

Ans – Go Monster

Q5 – Which Of The Following Is A Part Of The Samsung Galaxy M Series?

Ans – All Of The Above

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Trending