Connect with us

Amazon quiz

Amazon Quiz Today 20 July win Apple Smart Watch

amazon quiz today

Amazon Quiz Today 20 July win Apple Smart Watch

Amazon Quiz contest starts at 8 am and ends at 12 pm. You are able to see a banner on the home screen. Click on the image and check the answers on this page.

Every day there’ll be different prizes and also the Amazon quiz Winners are declared by the month finish. As we all know nearly 50k to 1 lakh people play this quiz daily.

but there will be only one winner Try your luck you’ll be the lucky winner.

How to Join Amazon Quiz?

  • Download the Amazon App from Plat store or Apple Store.
  • Open and then sign in to the Amazon account
  • Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 17 July” Banner, Tap On It.
  • Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.
  • Then your quiz will be started and will prizes.

 

More Quiz: Amazon Quiz 17 July 2019 Win Rs 20000 Answers

More Quiz: Cadbury oreo amazon quiz answers

Amazon Quiz

Amazon Quiz Today 20 July win Apple Smart Watch

Q1: Which Is The National Fruit Of India?

Ans: Mango

Q2: Panchathan Record Inn Is Which Composer’s In House Studio?

Ans: A.R. Rahman

Q3: Who Developed A Vaccine Against Poliomyelitis (Polio)?

Ans: Dr. Jonas Salk

Q4: In Ancient Greece, Men Exercised And Took Part In Sports Completely Nude. True Or False.

Ans: True

Q5: A Cinematograph Is A Motion Picture Film Camera, Which Also Serves As A Film Projector And Printer. Who Invented It?

Ans: Lumiere Brothers

 

Amazon Quiz Today 19 July Answer win LG Microwave Oven

Q1. What is another word for lexicon?

Ans- Dictionary

Q2. Dr. Kalam was bestowed with the highest honor that an Indian citizen can receive. Which award is it?

Ans-  The Bharat Ratna

Q3. India is a federal union comprising twenty-nine states and eight union territories.

Ans- False

Q4. Hyundai launched its first all-electric SUV model in India. What is it called

Ans-  Kona Electric SUV

Q5. A ‘sonnet’ is a poem in a specific form that originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?

Ans- 14

Amazon Quiz Today answer 18 July win Sony home Theatre

Q1. The clothing trend exemplified by black clothing, dark makeup, and black-dyed hair is called ___.

Ans- Goth

Q2. Name the Indian Tennis player-turned Hollywood filmmaker who has made more than 120 films with stars such as Cate Blanchett, Angelina Jolie and more?

Ans-  Ashok Amritraj

Q3. Where is the headquarters of Amazon Inc. located?

Ans- Seattle

Q4. Former Indian cricket captain, MS Dhoni recently turned 38 and received wishes from all over the world. When was his birthday?

Ans-  7th July

Q5. Freddie Mercury was the lead vocalist of which iconic rock group?

Ans- Queen

 

More Quiz: Amazon Quiz 17 July 2019 Win Rs 20000 Answers

More Quiz: Cadbury oreo amazon quiz answers

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Amazon quiz

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Exciting Prizes 

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Exciting Prizes 

Amazon Quiz contest starts at 8 am and ends at 12 pm. You can see a banner on the home screen. Click on the image and check the answers on this page.

Every day there’ll be different prizes and also the Amazon quiz Winners are declared by the month finish. As we all know nearly 50k to 1 lakh people play this quiz daily.

but there will be only one winner Try your luck you’ll be the lucky winner.

How to Join Amazon Quiz?

  • Download the Amazon App from Plat store or Apple Store.
  • Open and then sign in to the Amazon account
  • Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz Today Answers 23 August win Canon EOS DSLR Camera”  Banner, Tap On It.
  • Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.
  • Then your quiz will be started and will prizes.

 

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Vivo U10 Smartphone

Q1– Which Of These Phrases Is Associated With The Vivo U10?

Ans– UnstoppableU

Q2 – The Vivo U10 Comes With An 18W Fast Charger – Which Can Deliver Up To _____ Of Talk-Time In 10 Minutes Of Charging.

Ans – 4.5 Hours

Q3 – Which Of These Celebrities Is Associated With The Vivo S1?

Ans – Sara Ali Khan

Q4 – Vivo U10 Is Powered By A Qualcomm Snapdragon Processor. True Or False?

Ans – True

Q5 – When Will The Vivo U10 Be Available For Sale On Amazon.In?

Ans – 24th September

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Bose Frames Audio Sunglasses

Q1 – Bose recently launched ‘Bose Frames’ also known as ‘Sunglasses with a soundtrack’ because these sunglasses come with ____. Fill in the blanks.

Ans – Built-In Bose Speakers

Q2 – Bose Frames comes in 2 variants. What are these called?

Ans – Alto And Rondo

Q3 – Which of these colors is NOT available in Bose Frames Lens collection?

Ans – Neon Purple

Q4 – Bose Frames give a personalized audio experience by directing sound towards the user and away from others. True or false?

Ans – True

Q5 – Bose Frames give a personalized audio experience by directing sound towards the user and away from others. True or false?

Ans – Gypsum Plaster

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Sanyo Kaizen Series 43′ 4K LED TV

Q1 – What does the term ‘Sanyo’ mean in Japanese?

Ans – Three Oceans

Q2 – Incorporated in 1949, which country is Sanyo headquartered in?

Ans – Japan

Q3 – Which of these phrases is associated with the newly launched Sanyo Kaizen series?

Ans – Change For Better

Q4 – Which one of these is a feature in the new Sanyo Kaizen series?

Ans – All Of The Above

Q5 – How many service centers do Sanyo have in India?

Ans – 450+

Amazon Quiz Answers Till 30 September Win Rs 20000 Pay Balance

Q1 – ‘No Cost EMI’ Is An EMI Offer In Which You Pay Just The Product Price, Equally Divided Over Monthly Installments. Using Which Of These Payment Method You Can NOT Avail ‘No Cost EMI’ During The Great Indian Festival Sale?

Ans – Gold Coins

Q2 – No Cost EMI Come With ‘Zero Effective Interest’, I.E. Any Interest Charged By The Bank On EMI Is Given As An Upfront Discount On Amazon.

Ans – True

Q3 – During The Great Indian Festival, No Cost EMI Can Also Be Availed On Purchase Of Multiple Items On Amazon If Your Cart Value Is More Than ______. Fill In The Blanks.

Ans – Rs. 3,000

Q4 – You Can Also Avail No Cost EMI Along With Exchange Offer On Eligible Products

Ans – True

Q5 – What Is The Minimum Order Value Required For Availing No Cost EMI With Bajaj Finserv EMI Card?

Ans – Rs 4,500

Amazon Quiz  Answers Till 30 September Win Samsung Galaxy M30s

Q1 – What Is The Capacity Of The Battery On Samsung Galaxy M30s?

Ans – 6000 MaAh0

Q2 – How Many Rear Cameras Does The Samsung Galaxy M30s Have?

Ans – 3

Q3 – What Is The Screen Panel Used On Samsung Galaxy M30s Display?

Ans – Super AMOLED

Q4 – Which Of These Phrases Is Associated With The Samsung Galaxy M30s?

Ans – Go Monster

Q5 – Which Of The Following Is A Part Of The Samsung Galaxy M Series?

Ans – All Of The Above

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Trending